Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Μεγάλο τρέχον δαχτυλίδι ολίσθησης CENO
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Μεγάλο τρέχον δαχτυλίδι ολίσθησης CENO

2021-09-15

Latest company news about Μεγάλο τρέχον δαχτυλίδι ολίσθησης CENO

 

 

Ποιο είναι το δαχτυλίδι ολίσθησης βουρτσών άνθρακα; και τι είδους η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει αυτό το kine του δαχτυλιδιού ολίσθησης;

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης βουρτσών άνθρακα CENO ονομάζεται επίσης ως μεγάλο τρέχων συλλέκτης ή δαχτυλίδι ολίσθησης υψηλής δύναμης, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαβιβάσουν το ρεύμα στη μίσθωση σε 100A ή ανωτέρω. Ευρέως χρησιμοποιείται στα μηχανήματα σκαφών, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τα μηχανήματα λιμένων, τον παράκτιο γερανό, το εξέλικτρο καλωδίων, τον προωστήρα, καθώς επίσης και την πλατφόρμα διατρήσεων.

 

 

CENO έχει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την κατασκευή του μεγάλου τρέχοντος δαχτυλιδιού ολίσθησης βουρτσών άνθρακα. Όποιος υιοθετείται το μοναδικό δομικό σχέδιο και τον επιστημονικό υπολογισμό προσομοίωσης για να σιγουρευτεί πλήρως να διαβιβάσει σταθερά το ρεύμα μέσω κάθε ρεύματος βρόχων. Σύμφωνα με τη διαφορετική εφαρμογή τομέων, υιοθετήστε τις γενικές ιδέες σχεδίου σχετικά με το σχέδιο βουρτσών άνθρακα. Είναι ταξινομημένο στη σειρά BHCN στην οικογένεια προϊόντων CENO. Η βάση έννοιας σχεδίου στο εργασιακό περιβάλλον βουρτσών άνθρακα για να συμπιέσει το μέγεθος και παρέχει το παράθυρο συντήρησης.

 

 

Τα χρησιμοποιώντας υλικά μόνωσης πρέπει να έχουν την άριστη αγωγιμότητα, την αντίσταση διάβρωσης, την αντίσταση κούρασης και την απόδοση λίπανσης. Κατά σχεδιασμό της μηχανικής δομής, τη χαρακτηριστικά των μεγάλων ρευμάτων πρέπει να εξεταστούν, καθώς επίσης και το ηλεκτρικές σχέδιο μόνωσης, η εγκατάσταση και η απόδοση συντήρησης.

 

Αν και η ρύθμιση προσφοράς CENO & τυποποίησε το σχέδιο για τις διάφορες λύσεις εφαρμογής ως αρχικό κατασκευαστή δαχτυλιδιών ολίσθησης. Για να δημιουργήσει συνδετήρα δαχτυλιδιών ολίσθησης καταλληλότερος τον υψηλής τάσης/τάσης σας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς