Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Δαχτυλίδι ολίσθησης CENO για piler δεμάτων αχύρου
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Δαχτυλίδι ολίσθησης CENO για piler δεμάτων αχύρου

2021-09-09

Latest company news about Δαχτυλίδι ολίσθησης CENO για piler δεμάτων αχύρου

 

CENO είναι επιχείρηση τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις μιας σειράς γεωργικών δαχτυλιδιών ολίσθησης μηχανών, η βαθιά γνώση και η πλούσια εμπειρία των ιδιοκτητών έχουν βοηθήσει την επιχείρηση για να ειδικευτούν στη συναλλαγή των δαχτυλιδιών της μηχανής γεωργίας στον περιστροφικό καλλιεργητή, το φλοιός-γ εκφράζει και πολύ περισσότεροι.

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης CENO έχει τα βασικά χαρακτηριστικά υψηλής επίδοσης για να συναντήσει τα αγροτικά μηχανήματα Equipment& γεωργίας. Το δαχτυλίδι ολίσθησης CENO συνδυάζει την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη μεταβλητότητα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος. Και τα πρότυπα μέσω του δαχτυλιδιού ολίσθησης τρυπών μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση συστημάτων με την απλούστευση των διαδικασιών και την εξάλειψη των επιρρεπών καλωδίων ζημίας.

 

Πώς το δαχτυλίδι ολίσθησης CENO λειτουργεί στα γεωργικά μηχανήματα και τον εξοπλισμό, και ποιο ρόλο διαδραματίζει;

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης CENO μπορεί να παρέχει 360°rotation που απαιτείται από τη μηχανή, και το απαραίτητα ρεύμα και το επίπεδο προστασίας IP του δαχτυλιδιού ολίσθησης για το γεωργικό εξοπλισμό μπορούν να προσαρμοστούν.

 

Για το μεγάλο γεωργικό εξοπλισμό όπως η συγκέντρωση της μηχανής το δαχτυλίδι ολίσθησης πρέπει να παρέχει η ικανότητα παραγωγής ότι υψηλής δύναμης να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία του equipment.must εξασφαλίζει μια ορισμένη ζωή υπηρεσιών, στο κακό περιβάλλον μπορεί την αντίσταση, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας να λειτουργήσει κανονικά, όπως αδιάβροχος και dust-proof, της αντοχής και αντίστασης διάβρωσης. Εύκολος να εγκαταστήσει και να διατηρήσει.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς