Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Η αιτία της ένδυσης δαχτυλιδιών ολίσθησης
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Η αιτία της ένδυσης δαχτυλιδιών ολίσθησης

2021-09-15

Latest company news about Η αιτία της ένδυσης δαχτυλιδιών ολίσθησης

 

 

 

Σύμφωνα με τον τρόπο εργασίας του δαχτυλιδιού ολίσθησης, μπορεί να μαθευτεί ότι το δαχτυλίδι ολίσθησης ανήκει slipring στην επαφή, και η επιφάνεια επαφών μεταξύ του δαχτυλιδιού ολίσθησης και άλλων αντικειμένων είναι η πρώτη για να φορέσει στο στάδιο slipring. Το ποσοστό ένδυσης δαχτυλιδιού ολίσθησης διαδραματίζει έναν αποφασιστικό ρόλο στη ζωή υπηρεσιών του. Μετά από πολλές δοκιμές, συνάγεται το συμπέρασμα ότι όσο χαμηλότερος ο βαθμός ένδυσης δαχτυλιδιού ολίσθησης, τόσο περισσότεη η ζωή υπηρεσιών. Μπορεί να μαθευτεί από έναν μεγάλο αριθμό στοιχείων ότι η αντοχή των δαχτυλιδιών ολίσθησης που παράγονται από τις διαφορετικές πρώτες ύλες είναι διαφορετική. Η δύναμη, ο συντελεστής τριβής και η πυκνότητα ρεύματος των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το δαχτυλίδι ολίσθησης έχει τη μεγάλη επιρροή στην ένδυση του δαχτυλιδιού ολίσθησης κατά τη λειτουργία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η αιτία της ένδυσης δαχτυλιδιών ολίσθησης  0

 

Όταν το δαχτυλίδι ολίσθησης μπαίνει σε την επαφή με άλλα αντικείμενα, όσο μεγαλύτερη η πίεση, η ίδια δύναμη τριβής θα παραχθεί, αναγκάζοντας το δαχτυλίδι ολίσθησης για να φορέσει πολύ. Εντούτοις, η πίεση επαφών στο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι πάρα πολύ μικρή, και η αντίσταση θα αυξηθεί αμέσως όταν έρχεται σε επαφή με το δαχτυλίδι ολίσθησης την επιφάνεια επαφών. Σε σοβαρές περιπτώσεις, οι σπινθήρες θα εμφανιστούν, το οποίο θα προκαλέσει επίσης την ένδυση δαχτυλιδιών ολίσθησης.

 

 

 

Επομένως, το ποσοστό ένδυσης του δαχτυλιδιού ολίσθησης καθορίζεται από τη φύση του υλικού που γίνεται. Η παραγωγή των υλικών δαχτυλιδιών ολίσθησης και της διαδικασίας παραγωγής μέσω των προτύπων για να παραγάγει το δαχτυλίδι ολίσθησης, μπορεί να μειώσει τον αντίκτυπο της ένδυσης κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς