Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Υποθέσεις
>
CENO Electronics Technology Co.,Ltd latest company case about CENO Fir δαχτυλίδι γλιστρικής κυλιόμενης σκάλας με παρακολούθηση
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

CENO Fir δαχτυλίδι γλιστρικής κυλιόμενης σκάλας με παρακολούθηση

2024-01-15

latest company case about CENO Fir δαχτυλίδι γλιστρικής κυλιόμενης σκάλας με παρακολούθηση

Όπως γνωρίζουμε η κυλιόμενη σκάλα είναι μια κινούμενη σκάλα που αποτελείται από μια ατελείωτη κυκλική ζώνη σκαλοπατιών που κινούνται από έναν κινητήρα, μεταφέροντας τους ανθρώπους μεταξύ των ορόφων ενός δημόσιου κτιρίου.Ένα δαχτυλίδι γλιστρίσματος είναι ένα βασικό και σημαντικό στοιχείο στην κυλιόμενη σκάλα, συνεχής περιστροφή και μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας, σήματα ή δεδομένα κλπ. ενώ διατηρεί τον εξοπλισμό να περιστρέφεται σταθερά χωρίς να προκαλεί εμπλοκή καλωδίων ή σωλήνων.

 

Βάσει των απαιτήσεων της κλιμακωτής κλιμακωτής και των χαρακτηριστικών του δαχτυλιδιού γλιστρίσματος, το δαχτυλίδι γλιστρίσματος μπορεί να επιτύχει τις ακόλουθες λειτουργίες κατά τη λειτουργία της κλιμακωτής κλιμακωτής κλιμακωτής.Πάρτε την πρόσφατη περίπτωση CENO για παράδειγμαΗ εφαρμογή της κλιμακωτής πυρκαγιάς απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα για την παροχή φωτισμού, φωτογραφικών μηχανών, εξοπλισμού παρακολούθησης και άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

 

Πρώτον, Ηλεκτρική ενέργεια και μετάδοση δεδομένων: Δαχτυλίδι μεταφοράς ενέργειας από το σταθερό μέρος στο κινούμενο μέρος της κυλιόμενης σκάλας,επιτρέποντάς του συνεχή περιστροφή ελεύθερα χωρίς να προκαλεί σύγχυση καλωδίων.

 

Δεύτερον, μετάδοση σήματος: Όταν η κυλιόμενη σκάλα εγκατεστημένη με τις κάμερες, τα όργανα ανίχνευσης αερίων, τους αισθητήρες θερμοκρασίας και άλλους εξοπλισμούς,το δαχτυλίδι γλίστ μπορεί να μεταδώσει τα σήματα που συλλέγονται από αυτές τις συσκευές από την παρακολούθηση και τον έλεγχο.

 

Τρίτον: Δυνατότητα περιστροφής: Τα χέρια της κυλιόμενης σκάλας πρέπει να μπορούν να περιστρέφονται ελεύθερα για να φθάσουν στη σωστή θέση στον τόπο της φωτιάς.τα σήματα και τα δεδομένα μπορούν να μεταδίδονται συνεχώς κατά τη διάρκεια της περιστροφής χωρίς παρεμβολές.

 

Τέταρτον: εξοικονόμηση χώρου: Είναι γνωστό ότι η κυλιόμενη σκάλα είναι πολύ μεγάλη και ο σκοπός του σχεδιασμού του προϊόντος CENO είναι να διατηρηθεί η δομή απλή και να εξοικονομηθεί χώρος, εξασφαλίζοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις του προϊόντος

 

Η CENO έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει χιλιάδες δαχτυλίδια γλιστρίσματος για διάφορα είδη βιομηχανικού εξοπλισμού ή μηχανών.Επικοινωνήστε με τον ειδικό του CENO.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς