Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Υποθέσεις
>
CENO Electronics Technology Co.,Ltd latest company case about Πνευματική/υδραυλική αρχή εργασίας δαχτυλιδιών ολίσθησης δύναμης CENO στον ηλεκτρικό εκσκαφέα
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Πνευματική/υδραυλική αρχή εργασίας δαχτυλιδιών ολίσθησης δύναμης CENO στον ηλεκτρικό εκσκαφέα

2023-05-29

latest company case about Πνευματική/υδραυλική αρχή εργασίας δαχτυλιδιών ολίσθησης δύναμης CENO στον ηλεκτρικό εκσκαφέα

Το σχέδιο CENO και τα διάφορα ενσωματωμένα δαχτυλίδια ολίσθησης κατασκευής για τους πελάτες μας μετά από είκοσι έτη, δαχτυλίδια ολίσθησης εφαρμόζονται στις διαφορετικές περιοχές και ο μηχανικός εξοπλισμός κ.λπ. παίρνει το πνευματικό υδραυλικό δαχτυλίδι ολίσθησης δύναμης παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιείται συχνά στο μεγάλο ηλεκτρικό εκσκαφέα.

Δεδομένου ότι ξέρουμε ότι το πνευματικό υδραυλικό δαχτυλίδι ολίσθησης δύναμης είναι ένα είδος ειδικής περιστροφικής ένωσης που μπορεί να μεταφέρει το αέριο, υγρό και ηλεκτρικό σήμα. Είναι ισχύει ευρέως για τα είδη περιστρεφόμενου εξοπλισμού. Λειτουργεί την αρχή πρόκειται να διαβιβάσει τα υγρών και ηλεκτρικών σήματα αερίου, μεταξύ του περιστρεφόμενου μέρους και του σταθερού μέρους με την ολίσθηση της επαφής.

Το πνευματικό υδραυλικό δαχτυλίδι ολίσθησης δύναμης αποτελείται από ένα μέρος στροφέων και ένα μέρος στατών. Το μέρος στροφέων αποτελείται συνήθως από τα ρουλεμάν, το στροφέα και τις σφραγίδες. Ενώ η στάσιμη πλευρά αποτελείται από την κατοικία, τις σφραγίδες και τα τερματικά. Όταν το περιστρεφόμενο μέρος γυρίζει, το αέριο και το υγρό εισάγουν το περιστρεφόμενο μέρος μέσω της σφραγίδας, και μεταφέρουν έπειτα στο σταθερό μέρος μέσω του ρουλεμάν και του στροφέα. Τα ηλεκτρικά σήματα διαβιβάζονται μέσω των τερματικών. Επιπλέον, έχουμε επίσης μια σειρά αέριο-υδραυλικών δαχτυλιδιών ολίσθησης που χρησιμοποιούνται στο διάφορο εξοπλισμό αυτοματοποίησης.

 

τελευταία εταιρεία περί Πνευματική/υδραυλική αρχή εργασίας δαχτυλιδιών ολίσθησης δύναμης CENO στον ηλεκτρικό εκσκαφέα  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς