Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Υποθέσεις
>
CENO Electronics Technology Co.,Ltd latest company case about Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών ισχύει για το ιατρικό εξοπλισμό
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών ισχύει για το ιατρικό εξοπλισμό

2022-10-28

latest company case about Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών ισχύει για το ιατρικό εξοπλισμό

Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών από την επιχείρηση CENO ισχύει για το ιατρικό εξοπλισμό, OTC (οπτική τομογραφία συνοχής).

ΥΧΕ (οπτική τομογραφία συνοχής), αποκαλούμενη επίσης οπτική τομογραφία συνοχής. Χρησιμοποιώντας την αρχή του αδύναμα συνεπούς ελαφριού παρεμβαλλόμετρου, η εικόνα της βιολογικής δομής ιστού μπορεί να ληφθεί. Είναι μεγάλης σημασίας για τη διάγνωση των ασθενειών βυθών. Όπως το κυστοειδές macular οίδημα, ο γεροντικός macular εκφυλισμός, η αμφιβληστροειδική αποσύνδεση, η epimacular μεμβράνη, το γλαύκωμα, η διαβητική νεφροπάθεια, κ.λπ. Στους ασθενείς με τα διάμεσα opacities, αυτή η δοκιμή δεν μπορεί να εκτελεσθεί κατά τη διάρκεια της οξείας ανάφλεξης του ματιού.

Η οπτική τομογραφία συνοχής είναι η τεχνολογία εικόνας με το υψηλότερο ψήφισμα αυτή τη στιγμή, με ένα ψήφισμα 10 μικρών. Είναι συνήθως γνωστό ως οπτική βιοψία και είναι ο νέος «χρυσός κανόνας» για τη διάγνωση των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων. Η ανίχνευση ΥΧΕ είναι να τοποθετήσουν έναν καθετήρα απεικόνισης με έναν οπτικό φακό στο επικεφαλής τέλος στα αιμοφόρα αγγεία και την τραχεία, και μέσω απεικόνισης μεγάλης της περιστρεφόμενης ανίχνευσης, μπορεί γρήγορα να βοηθήσει τους νοσοκομειακούς γιατρούς να εντοπίσουν ιδιότητα δομών και πινακίδων στα αιμοφόρα αγγεία και την τραχεία.

Στο οπτικό σύστημα απεικόνισης συνοχής ΥΧΕ, δεδομένου ότι ο οπτικός έλεγχος πρέπει να περιστραφεί με υψηλή ταχύτητα στα ανθρώπινα όργανα (όπως τα αιμοφόρα αγγεία, η τραχεία, κ.λπ.), είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένα δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικών ινών για να διαβιβάσει το οπτικό σήμα που εκπέμπεται από τον οπτικό έλεγχο στο οπτικό σύστημα.

τελευταία εταιρεία περί Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών ισχύει για το ιατρικό εξοπλισμό  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς