Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Εφαρμογή του δαχτυλιδιού ολίσθησης CENO στις εγκαταστάσεις διασκέδασης
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Εφαρμογή του δαχτυλιδιού ολίσθησης CENO στις εγκαταστάσεις διασκέδασης

2021-01-27

Latest company news about Εφαρμογή του δαχτυλιδιού ολίσθησης CENO στις εγκαταστάσεις διασκέδασης

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές απαιτήσεις της βιομηχανίας εξοπλισμού ψυχαγωγίας, το μεγάλο τρέχον δαχτυλίδι ολίσθησης CENO έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

 

 

                                     τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή του δαχτυλιδιού ολίσθησης CENO στις εγκαταστάσεις διασκέδασης  0

 

1. Σχέδιο δομών διά-δαχτυλιδιών ειδικό σε έναν υπερυψωμένο, εύκολος να διατηρήσει, να ωφεληθεί και το διασκεδασμό θερμότητας.

 

2. Φιαγμένο από εισαγόμενες βούρτσες άνθρακα, με τη μεγάλη ικανότητα μεταφοράς και τη λιγότερη σκόνη, το ρεύμα μπορεί να φθάσει σε 2000A ανά δαχτυλίδι.

 

3. Σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία, μακριά ζωή υπηρεσιών, συντήρηση-ελεύθερη, καμία ανάγκη για τη λίπανση, να καλύψει τις απαιτήσεις απόδοσης των γραμμικών οχημάτων πλατφορμών.

 

4. Ευφυής μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ένα πρόσφατα αναπτυγμένο γλιστρώντας δαχτυλίδι αυτοκινήτων πλατφορμών έχει τον πιό εύκαμπτο τρόπο περιστροφής, τη στατική βούρτσα και την κυκλική περιστροφή.

 

5. Μπορεί να περιστραφεί 360 βαθμούς για να διαβιβάσει συνεχώς περισσότερα από 30 σήματα στοιχείων όπως τα σήματα Ethernet, το σήμα USB, το σήμα κ.λπ. Canbus.

 

Οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις παρακαλώ απευθύνονται με την ηλεκτρονική CENO, το επαγγελματικό τμήμα Ε&Α μας θα παράσχει σε σας την καλύτερη λύση. Η υποδοχή στέλνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο sales@ceno360.com

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς