Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Η κάψουλα CENO Bi-fold Miniature Slip Ring εφαρμόζεται στη βάση προβολής της λάμπας
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Η κάψουλα CENO Bi-fold Miniature Slip Ring εφαρμόζεται στη βάση προβολής της λάμπας

2023-09-04

Latest company news about Η κάψουλα CENO Bi-fold Miniature Slip Ring εφαρμόζεται στη βάση προβολής της λάμπας

CENO ηλεκτρικό απελευθέρωσε μόλις ένα νέο προϊόν: η μικροσκοπική κάψα δαχτυλιδιών ολίσθησης δις-πτυχών. Αυτή η λεία και συμπαγής κάψα δαχτυλιδιών ολίσθησης μπορεί να ενσωματωθεί με στα διάφορα σήματα, στοιχεία, και πηγές ισχύος, που κάνουν το μια ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Με το διπλό σχέδιο δαχτυλιδιών ολίσθησής του, αυτό το προϊόν εξασφαλίζει ομαλή και αξιόπιστη μετάδοση των σημάτων και της δύναμης.

Μια από τις αρχικές εφαρμογές της μικροσκοπικής κάψας δαχτυλιδιών ολίσθησης δις-πτυχών είναι στο λαμπτήρα που παρουσιάζει στάσεις. Αυτό το προϊόν μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στις στάσεις λαμπτήρων, καθιστώντας το πιθανό να ελέγξει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φωτισμού και επίδειξης εύκολα. Επιπλέον, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα έξυπνα συστήματα αυτοματοποίησης, επεκτείνοντας περαιτέρω τη μεταβλητότητά του.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν το διπλό σχέδιο δαχτυλιδιών ολίσθησής του, το οποίο ελαχιστοποιεί την ένδυση και βελτιώνει τη μετάδοση σημάτων. Το συμπαγές μέγεθος και το λείο σχέδιο το καθιστούν εύκολο να ενσωματώσουν στα διάφορα συστήματα, χωρίς να λάβουν πάρα πολύ διάστημα. Συνολικά, αυτό το προϊόν είναι μια άριστη επιλογή για καθεμία που ψάχνει μια αξιόπιστη και εύκαμπτη κάψα δαχτυλιδιών ολίσθησης.

Συμπερασματικά, CENO η ηλεκτρική κάψα δαχτυλιδιών ολίσθησης δις-πτυχών μικροσκοπική είναι ένα νέο και προϊόν διέγερσης που είναι βέβαιο να κάνει τα κύματα στη βιομηχανία αυτοματοποίησης και ελέγχου. Με το καινοτόμο σχέδιο και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, είναι μια ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί την αξιόπιστη μετάδοση σημάτων και δύναμης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κάψουλα CENO Bi-fold Miniature Slip Ring εφαρμόζεται στη βάση προβολής της λάμπας  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς