Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης ηλεκτρονικής CENO
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης ηλεκτρονικής CENO

2021-01-19

Latest company news about Κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης ηλεκτρονικής CENO

Η Co. τεχνολογίας ηλεκτρονικής CENO, ΕΠΕ είναι τεχνική επιχείρηση. Έχει συμμετεχθεί στην έρευνα, την ανάπτυξη, το σχέδιο, την κατασκευή και τις πωλήσεις στον τομέα δαχτυλιδιών ολίσθησης από το 2009 και έχει συσσωρεύσει την άφθονη εμπειρία και έχει συνεχίσει να προσφέρει τα υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια ολίσθησης & τις επαγγελματικές λύσεις σε πολλούς βιομηχανίες και σφαιρικούς πελάτες.

 

                                      τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης ηλεκτρονικής CENO  0

 

CENO έχει συμμετάσχει στη βιομηχανία δαχτυλιδιών ολίσθησης περισσότερο από 10 έτη, και έχει συσσωρεύσει την άφθονη εμπειρία στην Ε&Α. Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας έχει αναπτύξει τις εκατοντάδες του ειδικού δαχτυλιδιού ολίσθησης λειτουργίας για να πάρει πολλή λύση για τις βιομηχανίες διαφοράς. Στηριχθείτε στη διαχείριση παραγωγής CENO αυστηρά και τον ποιοτικό έλεγχο, συν τον αποδοτικό εξοπλισμό παραγωγής και το ακριβές όργανο δοκιμής για να εξασφαλίσετε την αξιοπιστία απόδοσης του δαχτυλιδιού ολίσθησης & την ποιοτική σταθερότητα.

 

Εάν δεν βλέπετε τι θέλετε σε αυτόν τον ιστοχώρο, ξέρτε μπορούμε ήδη να το σχεδιάσουμε ή θα τροποποιήσουμε ένα σχέδιο για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας. Σε πολλές περιπτώσεις τις προδιαγραφές στον κατάλογο μπορούν να αλλάξουν για να περιλάβουν άντεξαν το μέγεθος, αριθμός κυκλωμάτων, υψηλότερες ρεύμα/τάση, φλάντζα, μήκος καλωδίων μολύβδου, προστατευτικό κάλυμμα, συνδετήρες, υψηλότερη ταχύτητα, IP68, στρατιωτικός βαθμός, υψηλότερη θερμοκρασία, που αναμιγνύεται με την πνευματική/υδραυλική ικανότητα. Παρακαλώ ρωτήστε εάν δεν βλέπετε ακριβώς τι χρειάζεστε δεδομένου ότι μόνο ένα μικρό μέρος των δαχτυλιδιών ολίσθησης CENO μας συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν τον κατάλογο!

 

Για ένα λεπτομερές σχέδιο περιλήψεων ενός συγκεκριμένου πρότυπου αριθμού, ή για να ζητήσει μια αναφορά, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεών σας (δείτε τον ιστοχώρο μας το http://www.ceno360.com) ή στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο sales@ceno360.com

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς