Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών CENO ισχύει για το ραντάρ
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών CENO ισχύει για το ραντάρ

2022-11-04

Latest company news about Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών CENO ισχύει για το ραντάρ

Σύμφωνα με τον κατάλογο διαταγής από τα πρόσφατα έτη πελατών CENO, όλο και περισσότερη περιστροφική ένωση οπτικών ινών αγοράζεται και η ποσότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

 

Ερευνήστε τους λόγους για αυτήν την παρούσα κατάσταση. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας με το βαθμιαία ευφυές και πολυσύνθετο σύστημα ραντάρ, όλο και περισσότερα στοιχεία πρέπει να ανταλλαχθούν μεταξύ του κέντρου ελέγχου και της σειράς κεραιών, και το δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικής ίνας μπορεί καλά να ικανοποιήσει αυτήν την απαίτηση λόγω της μεγάλης ικανότητας μετάδοσής του. Επιπλέον, ο σύνδεσμος ραντάρ πολυ-βάσεων και η ανάγκη της μεγάλης απόστασης μετάδοσης σημάτων για την αποφυγή της αντιραδιενεργού επίθεσης πυραύλων κάνουν τη οπτική ίνα σχεδόν μια αναπόφευκτη τεχνική υποστήριξη για τη μετάδοση σημάτων ραντάρ.

 

Το ψηφιακό ραντάρ σειράς διαιρείται σε δύο μέρη, κάποιο είναι στην επιφάνεια σειράς και άλλο είναι κάτω από την επιφάνεια σειράς. Η επιφάνεια σειράς αποτελείται από τις κεραίες και τα ψηφιακά τμήματα πομποδεκτών. Είναι μπορεί να είναι καταφύγιο εξοπλισμού ή να καλύψει από την μπροστινή επιφάνεια, κυρίως συμπεριλαμβανομένου του συστήματος παραγωγής ελέγχου και συγχρονισμού κυματοειδούς, το ψηφιακό beamforming σύστημα, τα στοιχεία - σύστημα επεξεργασίας, κ.λπ. Λόγω της μηχανικής ικανότητας περιστροφής 360° της επιφάνειας σειράς, τα οπτικά σήματα στην επιφάνεια σειράς χρειάζονται το οπτικό δαχτυλίδι ολίσθησης ινών για να πραγματοποιήσουν τη δυναμική σύνδεση των οπτικών σημάτων. Το δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικών ινών χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει το σήμα ραντάρ, που είναι όχι μόνο απαλλαγμένο από την ηλεκτρομαγνητική λογομαχία παρέμβασης και καναλιών, αλλά και μπορεί να διαβιβαστεί πέρα από τις μεγάλες αποστάσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η περιστροφική ένωση οπτικών ινών CENO ισχύει για το ραντάρ  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς