Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about CENO Ενσωματωμένα δαχτυλίδια γλιστρίσματος εφαρμόζονται στο ρομπότ
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

CENO Ενσωματωμένα δαχτυλίδια γλιστρίσματος εφαρμόζονται στο ρομπότ

2023-11-14

Latest company news about CENO Ενσωματωμένα δαχτυλίδια γλιστρίσματος εφαρμόζονται στο ρομπότ

Οι αλυσίδες γλιστρίσματος CENO χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικά και σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα.και τα μεγάλα μηχανήματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.

 

Στην μεγάλη κλίμακα οικολογικής αναπαραγωγής, θα χρησιμοποιηθούν μεγάλα μηχανήματα για τη συλλογή φρούτων.Για την αποτελεσματική και γρήγορη συλλογή φράουλας, μερικοί άνθρωποι έχουν εφεύρει ειδικά μηχανές συλλογής μούρα, που μπορούν ταυτόχρονα να συλλέξουν 6 σειρές μούρα.τα οποία αποτελούν επίσης βασικά συστατικά για τη συλλογή καρπώνΣε αυτό το στοιχείο εμπλέκονται πολλαπλές περιστρεφόμενες αρθρώσεις και αυτές οι αρθρώσεις μπορούν να μεταφέρουν διάφορα σήματα από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς απώλεια κατά τη διάρκεια πολλαπλών περιστροφών.όπου τα δαχτυλίδια γλιστρίσματος παίζουν σημαντικό ρόλο..

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι φράουλες ωριμάζουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, πολλές από αυτές είναι κόκκινες και λευκές, οπότε πρέπει να επιλέγονται κατά τη συγκομιδή.Το μηχανικό χέρι κινείται μπρος και πίσωΑριστερά και δεξιά χωρίς νεκρές γωνίες, κάνοντας τη συλλογή φράουλας πολύ εύκολη.

Οι μικροί συλλέκτες φράουλας χρησιμοποιούνται σε μικρής κλίμακας αγρούς φράουλας και η αρχή είναι παρόμοια με το μηχανικό βραχίονα του άνω μεγάλου συλλέκτη φράουλας,Χρησιμοποιώντας δαχτυλίδια γλιστρίσματος για τη μετάδοση σημάτων βίντεο, ηλεκτρική ενέργεια και διάφορα σήματα.

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης της Ceno χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες αυτόματες συσκευές, όπως μηχανικά όπλα, γεωργικό και βιομηχανικό εξοπλισμό επίσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CENO Ενσωματωμένα δαχτυλίδια γλιστρίσματος εφαρμόζονται στο ρομπότ  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς