Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Δαχτυλίδι διασύνδεσης Ethernet CENO Profi-net
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Δαχτυλίδι διασύνδεσης Ethernet CENO Profi-net

2023-12-19

Latest company news about Δαχτυλίδι διασύνδεσης Ethernet CENO Profi-net

Στο CENO, τα περισσότερα από τα προσαρμοσμένα δαχτυλίδια διασύνδεσης Ethernet έχουν σχεδιαστεί για υψηλής ταχύτητας δεδομένα και πρωτόκολλα μετάδοσης χωρίς σφάλματα, για να καλύψουν τις ανάγκες μετάδοσης διαφόρων σημάτων δικτύου, σημάτων HDMI,διαφορικά σήματαΈχει προφανή πλεονεκτήματα όπως, η μεταφορά δεδομένων σταθερά, χωρίς απώλεια πακέτου, χωρίς χορδές, μικρή απώλεια επιστροφής και απώλεια εισαγωγής,εξαιρετικά υψηλή αναλογία σήματος/θόρυβου και εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό σφάλματος bits.

Για διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον και εφαρμογές, CENO Ethernet δαχτυλίδι γλιστρούμενο μπορεί να ενσωματωθεί είδη σημάτων και κυκλώματα, ρεύμα και τάση είναι προαιρετική.Έλεγχος και δεδομέναΤο CENO Ethernet slip ring διαθέτει επίσης αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία βούρτσας και επικάλυψης ινών, χαμηλό θόρυβο, χαμηλή πίεση επαφής και χαμηλή φθορά επαφής,μακρά διάρκεια ζωής και χωρίς συντήρηση.

Η CENO Electrical μπορεί να σχεδιάσει και να παράσχει είδη προσαρμοσμένων αλυσίδων ολοκλήρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ειδικό μας της CENO.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδι διασύνδεσης Ethernet CENO Profi-net  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς