Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Δαχτυλίδι ολίσθησης CENO στη μεγάλη μηχανή ασπίδων
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Δαχτυλίδι ολίσθησης CENO στη μεγάλη μηχανή ασπίδων

2021-09-30

Latest company news about Δαχτυλίδι ολίσθησης CENO στη μεγάλη μηχανή ασπίδων

 

 

Η μηχανή ασπίδων, το πλήρες όνομα είναι ολόκληρη η τρυπώντας μηχανή σηράγγων τμημάτων, είναι ένα κοχύλι μετάλλων, το κοχύλι είναι εξοπλισμένο με τη μηχανή και ο βοηθητικός εξοπλισμός, κοχύλι ασπίδων στην ανασκαφή σηράγγων του χώματος και του χώματος κάτω από την κάλυψη της γραμμής σκουριάς και της συγκέντρωσης τμήματος, που εμποτίζει την ενίσχυση κ.λπ., ώστε να χτιστεί η ειδική κατασκευή του εξοπλισμού σηράγγων, ανοίγοντας μηχανή ασπίδων έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον υπόγειο, το σιδηρόδρομο, την εφαρμοσμένη μηχανική σηράγγων εθνικών οδών, δημοτικός, το νερό και την ηλεκτρική ενέργεια, κ.λπ.

 

Η μηχανή ασπίδων αποτελείται από περισσότερα από 10 μέρη, όπως ο δίσκος μαχαιριών, το σώμα ασπίδων, ο σωλήνας που συναρμολογούν τη μηχανή, η σπειροειδή μηχανή και το καροτσάκι. Το καροτσάκι διαιρείται γενικά σε 5-7 τμήματα και είναι εξοπλισμένο με να εμποτίσει το σύστημα, το σταθμό υδραυλικών αντλιών, το υδραυλικό σύστημα δεξαμενών πετρελαίου, το ηλεκτρικό γραφείο, το σύστημα αεροσυμπιεστών και άλλα σχετικά συστήματα που απαιτούνται από να ανοίξει ασπίδων τη λειτουργία μηχανών.

 

Ο κύριος θάλαμος ελέγχου βρίσκεται επίσης στο όχημα πλατφορμών, το οποίο ελέγχει την ολόκληρη οδηγώντας διαδικασία. Η μηχανή ασπίδων είναι εξοπλισμένη με τον εξοπλισμό ελέγχου, ακριβής προσδιορισμός θέσης μιά φορά κάθε 10 δευτερόλεπτα, και σε πραγματικό χρόνο τηλεοπτικός έλεγχος. Όλες οι οδηγώντας παράμετροι διαβιβάζονται στον κύριο θάλαμο ελέγχου και ο επίγειος έλεγχος και το θάλαμο ελέγχου σε πραγματικό - χρόνος μέσω της οπτικής ίνας. Το δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικής ίνας χρησιμοποιείται αναπόφευκτα στη μηχανή ασπίδων. Το στοιχείο μεταξύ των διάφορων τμημάτων συστημάτων διαβιβάζεται μέσω της οπτικής ίνας. Η χρήση του δαχτυλιδιού ολίσθησης οπτικής ίνας μπορεί να αποφύγει τη ζημία των κινητών ενώσεων στη οπτική ίνα και να παρέχει τη συνεχή ή διαλείπουσα μετάδοση στοιχείων οπτικής ίνας. Το φωτοηλεκτρικό δαχτυλίδι ολίσθησης που συνδυάζεται με το ηλεκτρικό δαχτυλίδι ολίσθησης μπορεί να προβλέψει την αναγκαία εξουσία για το σύστημα ελέγχου, βελτιώνοντας κατά συνέπεια τη γενική μηχανική απόδοση και απλοποιώντας τη λειτουργία του συστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς