Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Δαχτυλίδια ολίσθησης CENO για τις συσκευές ανάλυσης κυττάρων αίματος
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Δαχτυλίδια ολίσθησης CENO για τις συσκευές ανάλυσης κυττάρων αίματος

2021-02-24

Latest company news about Δαχτυλίδια ολίσθησης CENO για τις συσκευές ανάλυσης κυττάρων αίματος

Το έτος 2020 βεβαίωσε το ξέσπασμα της πανδημίας coronavirus. Η συσκευή ανάλυσης κυττάρων αίματος παίζει ένα σημαντικό μέρος στη διάγνωση covid-19 και τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού για να γίνουν οι περαιτέρω θεραπείες των ασθενών. Μια συσκευή ανάλυσης κυττάρων αίματος απαιτεί τη στιγμιαία και αξιόπιστη περιστροφική μετάδοση της δύναμης και των σημάτων. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης, επομένως, είναι τα συστατικά κλειδιά για να ολοκληρώσουν τέτοια υποχρέωση μετάδοσης. Δεδομένου ότι οι συσκευές ανάλυσης κυττάρων αίματος είναι ιδιαίτερα ακριβής ιατρικός εξοπλισμός, μόνο τα δαχτυλίδια ολίσθησης με την υψηλή σταθερότητα και την καθαρισμένη δομή μπορούν να απαντήσουν στις απαιτήσεις τους. Σαν επαγγελματικό και πεπειραμένο κατασκευαστή δαχτυλιδιών ολίσθησης, η ηλεκτρονική CENO βρίσκει δύο μεγάλης ακρίβειας πρότυπα δαχτυλιδιών ολίσθησης που καλής εφαρμογής σε αυτές τις ιατρικές συσκευές.

 

                                             τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης CENO για τις συσκευές ανάλυσης κυττάρων αίματος  0

 

Κερδίζοντας το διάστημα εγκαταστάσεων των συσκευών ανάλυσης κυττάρων αίματος στον απολογισμό, CENO αναπτύσσει δύο συμπαγή πρότυπα BCN12-12 και BCN15-24 δαχτυλιδιών ολίσθησης μεγέθους. Χάρι στις χρυσός--χρυσές επαφές και την έξοχη δομή σχεδίου τους, αυτά τα δύο δαχτυλίδια ολίσθησης μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των συσκευών ανάλυσης κυττάρων αίματος. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης CENO για τη συσκευή ανάλυσης κυττάρων αίματος είναι ακριβή και σταθερά στη μετάδοση στοιχείων με τη χαμηλή συντήρηση και τη μακράς διαρκείας έκταση. Το ειδικό σχέδιο αυλακιού στα δαχτυλίδια ολίσθησης εγγυάται την ομαλή περιστροφή και το χαμηλό ηλεκτρικό θόρυβο. Η δυναμική αντίσταση είναι λιγότερο από 35 mΩ. Η βούρτσα δαχτυλιδιών ολίσθησης υιοθετεί τη χρυσή επένδυση στρατιωτικός-κατηγορίας, που επεκτείνει τη ζωή προϊόντων άνω των 5.000.000 επαναστάσεων. Τα δύο πρότυπα δαχτυλιδιών ολίσθησης είναι συμπαγές μέγεθος, έτσι είναι εύκολο να εγκατασταθούν.

 

 

 

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης CENO συμμορφώνονται στα πρότυπα RoHS, ISO14001 και άλλων παρόμοιων διεθνών προτύπων. CENO BCN12-12 και BCN15-24, δαχτυλίδια ολίσθησης για τις συσκευές ανάλυσης κυττάρων αίματος έχουν τεθεί στη χρήση. CENO λαμβάνει πολλές ικανοποιητικές πλάτες τροφών από τους πελάτες στην ιατρική βιομηχανία. Εκτός από τα τυποποιημένα δαχτυλίδια ολίσθησης CENO, μπορείτε επίσης να μας συμβουλευθείτε για τις λύσεις συνήθειας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς