Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Χαρακτηριστικά των δαχτυλιδιών ολίσθησης υψηλής ταχύτητας
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Χαρακτηριστικά των δαχτυλιδιών ολίσθησης υψηλής ταχύτητας

2021-09-06

Latest company news about Χαρακτηριστικά των δαχτυλιδιών ολίσθησης υψηλής ταχύτητας

 

 

Τα μεγάλα τραίνα είναι ένα από τα αποδοτικότερα μέσο της μεταφοράς σήμερα. Αυτή τη στιγμή, τα μεγάλα τραίνα είναι δημοφιλέστερα από τα αεροπλάνα, αυτοκίνητα, σκάφη και ούτω καθεξής. Έναντι άλλοι τρόπος μεταφοράς, τα μεγάλα τραίνα έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: 1. Παντός καιρού δεν επηρεάζεται από κλιματολογικό conditions.2. Μεγάλη περιεκτικότητα, ελάχιστο οδηγώντας διάστημα 4 minutes.3. Γρήγορη ταχύτητα. Για να εξασφαλίσει την ασφάλεια μεγάλα τραίνο, η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να είναι μέχρι 350 km/h, αλλά ο κανονικός έλεγχος λειτουργίας είναι 300 km/h.Therefore, η ασφάλεια λειτουργίας μεγάλα τραίνο είναι μια πολύ ακριβής απαίτηση, και είναι απαραίτητο να εξεταστούν τμήμα πυρήνων των μεγάλων τραίνων. Αυτό το είδος ελεγκτή απαιτεί το δαχτυλίδι ολίσθησης υψηλής ταχύτητας, που όχι μόνο κρατά την τρέχοντας ταχύτητα υψηλής ταχύτητας, αλλά και έχει τη μακροχρόνια υπηρεσία life.CENO ανέπτυξε ένα δαχτυλίδι μεγάλης αγώγιμο ολίσθησης για να καλύψει όλες απαίτηση αυτού του ελεγκτή.

 

 

 

Χαρακτηριστικά και απαίτηση δαχτυλιδιού μεγάλης του αγώγιμου ολίσθησης:

 

 

 

1. υψηλή ταχύτητα, ελάχιστη ταχύτητα επάνω από 2500RPM.

2. Υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, το υλικό καλωδίων που χρησιμοποιεί το τεφλόν και άλλο υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό καλώδιο.

3. μακρά ζωή, καλώδιο βουρτσών και άλλα υλικά επαφών - ένδυση χρυσών, πολύτιμων μετάλλων - ανθεκτικά υλικά, υψηλή αγωγιμότητα, αντοχή.

4.Compact η δομή, ικανοποιεί τη χρήση της λειτουργίας, τη δύναμη, τη ζωή και άλλους όρους, το μικρότερο μέγεθος της δομής.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς