Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Χαρακτηριστικά του δαχτυλιδιού ολίσθησης τηγανιτών
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Χαρακτηριστικά του δαχτυλιδιού ολίσθησης τηγανιτών

2021-09-24

Latest company news about Χαρακτηριστικά του δαχτυλιδιού ολίσθησης τηγανιτών

 

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης τηγανιτών είναι ως μια άλλη μορφή αν και δαχτυλίδια ολίσθησης τρυπών. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης τηγανιτών CENO σχεδιάζονται για κάποιο εξοπλισμό που το κάθετο διάστημα είναι περιορισμένο ενώ το οριζόντιο διάστημα είναι λιγότερο περιοριστικό. Το πάχος θα μπορούσε να είναι μέχρι 4mm. Αυτό το καλό σχέδιο δαχτυλιδιών ολίσθησης τηγανιτών με μέσω της τρύπας ή καμία τρύπα δεν είναι προαιρετικό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χαρακτηριστικά του δαχτυλιδιού ολίσθησης τηγανιτών  0

Η ειδική υψηλή κενή τεχνολογία σφράγισης & η βούρτσα πολύτιμων μετάλλων εξασφαλίζουν διαβιβάζοντας και περιστρεφόμενη απόδοση της υψηλής αξιοπιστίας του δαχτυλιδιού ολίσθησης. Με πολλά πλεονεκτήματα όπως η χαμηλή ροπή, η χαμηλή τριβή, ο χαμηλοί ηλεκτρικοί θόρυβος και τα μακρά ζωή, τα δαχτυλίδια ολίσθησης τηγανιτών εφαρμόζονται κυρίως για να διαβιβάσουν το ακριβές σήμα μαζί με τη δύναμη.

 

 

 

Δαχτυλίδι ολίσθησης τηγανιτών, σχεδιάζονται αποκλειστικά για τα συστήματα περιστροφής στα οποία η εγκατάσταση του διαστήματος είναι περιορισμένη στο ύψος στην κάθετη κατεύθυνση. Και το δαχτυλίδι χαλκού και η επαφή βουρτσών περιβάλλουν μια κεντρική τρύπα, η οποία σώζει διαστημικό πολλή. Αποτελούνται από τη χωρισμένη βούρτσα στροφέων και επαφών, με πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τη χαμηλή αντίσταση, εύκολη να εγκαταστήσει, να απλοποιήσει το σχέδιο συστημάτων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς