Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Ταξινόμηση των αγώγιμων δαχτυλιδιών ολίσθησης
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Ταξινόμηση των αγώγιμων δαχτυλιδιών ολίσθησης

2022-06-25

Latest company news about Ταξινόμηση των αγώγιμων δαχτυλιδιών ολίσθησης

Με τον αρίστης ποιότητας, υψηλός - η ποιότητα και η άριστη υπηρεσία, επιχείρηση electronica CENO ερευνούν ενεργά την αγορά! Ευπρόσδεκτοι πελάτες για να έρθει στην επιθεώρηση εργοστασίων! Τα αγώγιμα δαχτυλίδια ολίσθησης ακρίβειας που παράγονται από την ηλεκτρική επιχείρηση CENO χρησιμοποιούνται ευρέως στον εξοπλισμό αυτοματοποίησης, την ασφάλεια, το ιατρικό εξοπλισμό, τα συσκευασίας μηχανήματα ρομποτικής, το ραντάρ, την παραγωγή αιολικής ενέργειας, το αεροδιάστημα και άλλους τομείς. Η επιχείρηση CENO είναι δεσμευμένη στην παροχή των τέλειων απεριόριστων 360 βαθμών περιστροφικών ενώσεων ως αίτημα των πελατών μας.

Η επιχείρηση CENO μπορεί όχι μόνο να παρέχει το γενικό αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης, επίσης σχέδιο και να παραγάγει όλα τα είδη πολυδιαυλικών δαχτυλιδιών ολίσθησης, τα υψηλής τάσης δαχτυλίδια ολίσθησης, τα δαχτυλίδια ολίσθησης υψηλής τάσης, τα δαχτυλίδια ολίσθησης υψηλής ταχύτητας, την υψηλή συχνότητα κ.λπ. σύμφωνα με τις διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις των πελατών.

Ένα άλλο κύριο δαχτυλίδι ολίσθησης στην επιχείρηση CENO είναι το ενσωματωμένο δαχτυλίδι ολίσθησης, όπως τα δαχτυλίδια ολίσθησης που συνδυάζονται με την ηλεκτρική ενέργεια, το αέριο και το υγρό που είναι όλα βασισμένο στις ανάγκες των πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς