Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Είναι slip-ring που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό σκηνικού φωτισμού των οδηγήσεων
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Είναι slip-ring που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό σκηνικού φωτισμού των οδηγήσεων

2021-03-09

Latest company news about Είναι slip-ring που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό σκηνικού φωτισμού των οδηγήσεων

Τα φω'τα των οδηγήσεων είναι ο παίχτης κλειδί σε πολλές περιπτώσεις σκηνών όπως το disco, κόμμα, συναυλία και το μουσικό θέατρο, τα φω'τα των οδηγήσεων κ.λπ. ενισχύουν τη θεαματική ατμόσφαιρα μέσω της ρύθμισης των διαφορετικών χρωμάτων των ελαφριών και ελαφριών γωνιών. Σε αυτόν τον εξοπλισμό, ένα δαχτυλίδι ολίσθησης εγκαθίσταται για να επιτρέψει στον ελαφρύ προβολέα για να περιστραφεί επιτρέποντας στο φωτεινό σήμα για να διαβιβάσει. Το δαχτυλίδι ολίσθησης καψών CENO είναι μια καλή επιλογή για να εξυπηρετήσει τα φω'τα των οδηγήσεων.

 

Η ηλεκτρονική CENO είναι καθιερωμένος κατασκευαστής δαχτυλιδιών ολίσθησης. Από τα ιδρύματα, CENO έχει αφιερώσει στην ανάπτυξη των δαχτυλιδιών ολίσθησης που μπορούν να ικανοποιήσουν το αίτημα των διαφορετικών βιομηχανιών και των εφαρμογών. CENO έχει κερδίσει μια καλή φήμη για την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών του.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Είναι slip-ring που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό σκηνικού φωτισμού των οδηγήσεων  0

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης καψών CENO χαρακτηρίζει το μικρό μέγεθος και επομένως μπορεί να εγκατασταθεί στις συσκευές που έχουν το διαστημικό περιορισμό. Ακόμη και με ένα μικρό και συμπαγές μέγεθος, τα δαχτυλίδια ολίσθησης καψών CENO έχουν τις άριστες αποδόσεις. Αυτό το πρότυπο δαχτυλιδιών ολίσθησης προσφέρει μια ομαλή περιστροφή 360 βαθμού. Με τις χρυσός--χρυσές επαφές, το δαχτυλίδι ολίσθησης καψών είναι σε θέση να διατηρήσει τη χαμηλή τριβή και επομένως φθάνει σε μια ζωή μακρύτερων προϊόντων. Εκτός από την παροχή των περιστροφικών μετακινήσεων, το δαχτυλίδι ολίσθησης καψών CENO είναι επίσης ικανό να διαβιβάσει τα διάφορα είδη σημάτων όπως ΜΠΟΡΕΊ να κάνει σήμα, σήμα RS και σήματα γωνίας. Διευκολύνει τη μετάδοση σημάτων μεταξύ του κέντρου ελέγχου και του προβολέα, που επιτρέπει το φως στο πρόγραμμα σε μια ορισμένη γωνία σε ορισμένο χρώμα.

 

Εκτός από τα δαχτυλίδια ολίσθησης καψών, CENO έχει επίσης άλλα πρότυπα δαχτυλιδιών ολίσθησης που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον προβολέα των οδηγήσεων όπως μέσω άντεξαν το δαχτυλίδι ολίσθησης, το δαχτυλίδι ολίσθησης τηγανιτών και την περιστροφική ένωση οπτικών ινών. Επαφή CENO για να εκφράσουμε τις ανάγκες σας, και θα βρούμε ένα πρότυπο δαχτυλιδιών ολίσθησης τέλεια για σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς