Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Πόσοι πυρήνες στα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet;
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Πόσοι πυρήνες στα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet;

2021-04-14

Latest company news about Πόσοι πυρήνες στα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet;

 

 

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet έχουν 8 πυρήνες. Περισσότερο από 80% των πωλήσεών μας μεταβλητών προϊόντων συνήθειας, όλα τα είδη δαχτυλιδιού ολίσθησης Gigabit Ethernet, δαχτυλίδι ολίσθησης καλωδίων 1000M, το δαχτυλίδι ολίσθησης δικτύων μπορεί να είναι μεταβλητή προσαρμογή, εάν δεν υπάρχει κανένα προϊόν κατάλληλων προτύπων, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας!

 

 

Ένα δαχτυλίδι ολίσθησης είναι ένα ηλεκτρομηχανικό συστατικό που διαβιβάζει τα ηλεκτρικά σήματα ρευμάτων και στοιχείων από μια στάσιμη συσκευή σε μια περιστρεφόμενη συσκευή. Επίσης γνωστός ως αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης, βούρτσα, δαχτυλίδι συλλεκτών, περιστροφικό ηλεκτρικό κοινό ή ηλεκτρικό περιστροφικό κεφάλι.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσοι πυρήνες στα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet;  0

 

Ένα δαχτυλίδι ολίσθησης είναι μια ένωση στροφέων που συνδέει δύο συσκευές και διαβιβάζει ένα σήμα κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής 360 βαθμού. Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης μπορεί να διαβιβάσει πολλούς τύπους σημάτων, όπως Ethernet, USB, RS, CANBUS, Firewire, σήμα σερβο μηχανών, σήμα κωδικοποιητών, σήμα μετρητών πίεσης, θερμοηλεκτρικό ζεύγος και ούτω καθεξής.

 

 

Slip-rings Ethernet είναι αγώγιμα slip-rings, δαχτυλίδια συλλεκτών, slip-rings και ηλεκτρικές ενώσεις στροφέων που σχεδιάζονται ειδικά για τη διαβίβαση των σημάτων Ethernet. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet σχεδιάζονται ειδικά για τα σήματα συχνότητας 250MHz και χρησιμοποιούνται για να διαβιβάσουν τα σήματα 100M/1000M Ethernet. Μπορεί να αναμίξει το κανάλι δύναμης και το κανάλι σημάτων, και να διαβιβάσει ταυτόχρονα το χαμηλής συχνότητας σήμα και το ρεύμα πολυδιαυλικού. Έχει τα πλεονεκτήματα της σταθερής μετάδοσης, καμίας απώλειας πακέτων, καμίας παρεμβολής λευκών σελίδων κώδικα, χαμηλής επιστροφής απώλειας και χαμηλής απώλειας εισαγωγής.

Το σήμα Ethernet μέσω της μετάδοσης δαχτυλιδιών ολίσθησης, εξασφαλίζει σταθερότητα στοιχείων, καμία απώλεια πακέτων, καμία παρεμβολή λευκών σελίδων κώδικα, χαμηλή επιστροφής απώλεια, χαμηλή απώλεια εισαγωγής. Τα δαχτυλίδια ολίσθησης Ethernet σχεδιάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων και των πρωτοκόλλων Ethernet. Η επεξεργασία σήματος μειώνει πολύ τη λογομαχία και τη μείωση των unshielded στριμμένων καλωδίων ζευγαριού, και βελτιώνει την απόδοση συστημάτων με την απλούστευση της λειτουργίας και την εξάλειψη των καλωδίων που θα μπορούσαν να βλαφθούν μέσω των δαχτυλιδιών ολίσθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς