Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση

2021-09-17

Latest company news about Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση

 

Η πνευματική ένωση στροφέων είναι ένα ηλεκτρικό συστατικό που συνδέει και διαβιβάζει το ρεύμα και το σήμα ενός περιστρεφόμενου αντικειμένου. Η πνευματική ένωση περιστρέφεται 360 βαθμούς για να μεταφέρει συνεχώς τη δύναμη και τη ρευστή πίεση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση  0

 

Η πνευματική περιστροφική ένωση είναι αρμόδια για τη σύνδεση του περιστρεφόμενου αντικειμένου. Η μετάδοση δύναμης ή σημάτων πραγματοποιείται μέσω της πνευματικής ένωσης που εγκαθίσταται στο περιστρεφόμενο κέντρο του εξοπλισμού. Οι πνευματικές ενώσεις αποτελούνται κυρίως από τα περιστρεφόμενα μέρη και τα σταθερά μέρη. Το στάσιμο μέρος καλείται στάτη και το περιστρεφόμενο μέρος καλείται στροφέα. Επειδή οι διαφορετικοί τύποι πνευματικών ενώσεων έχουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλεχτούν οι πνευματικές ενώσεις σύμφωνα με τις διαφορετικές χρήσεις.

 

 

Η πνευματική ένωση μπορεί να διαβιβάσει το συμπιεσμένο αέρα, τον κενό, υδραυλικό άξονα, το νερό, το ζεστό νερό, το ψυκτικό μέσο, τον ατμό και άλλα μέσα. Όταν 360 βαθμούς, μπορεί ταυτόχρονα να διαβιβάσει το αέριο, τη δύναμη, τα σήματα και άλλα μέσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς