Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση;
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση;

2021-01-04

Latest company news about Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση;

Μια πνευματική περιστροφική ένωση είναι ένα ηλεκτρικό στοιχείο αρμόδιο για τη σύνδεση και τη διαβίβαση του ρεύματος και σήματα ενός περιστρεφόμενου αντικειμένου. Η πνευματική ένωση περιστρέφεται 360 βαθμούς για να μεταφέρει συνεχώς τη δύναμη, ρευστή πίεση και ούτω καθεξής. Μερικές συσκευές χρειάζονται επίσης στις πηγές σημάτων ελέγχου, όπως τα σήματα οπτικών ινών και τα υψηλής συχνότητας σήματα, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στους πνευματικούς συνδετήρες.

 

                                               τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει την πνευματική περιστροφική ένωση;  0

 

Η πνευματική περιστροφική ένωση είναι αρμόδια για τη σύνδεση των περιστρεφόμενων αντικειμένων. Η μετάδοση δύναμης ή σημάτων πραγματοποιείται μέσω της πνευματικής ένωσης που εγκαθίσταται στο περιστρεφόμενο κέντρο του εξοπλισμού. Η πνευματική ένωση αποτελείται κυρίως από τα περιστρεφόμενα μέρη και τα σταθερά μέρη. Το στάσιμο μέρος καλείται στάτη, και το περιστρεφόμενο μέρος καλείται στροφέα. Επειδή οι διαφορετικοί τύποι πνευματικών ενώσεων έχουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι πολύ σημαντικό να επιλεχτούν οι πνευματικές ενώσεις σύμφωνα με τις διαφορετικές χρήσεις.

 

Ο παραδοσιακός συνδετήρας μηχανών είναι βούρτσα άνθρακα, αλλά λόγω της συχνής συντήρησης και ανίκανος να διαβιβάσουν τα σήματα, όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τον αγώγιμο συνδετήρα ακρίβειας, που είναι συμπαγής, εύκολο να εγκατασταθεί, συντήρηση-ελεύθερο και απλό να χρησιμοποιήσει, και μπορούν να διαβιβάσουν τα αναλογικά και ψηφιακά σήματα.

 

 

Λειτουργών εξοπλισμός της πνευματικής περιστροφικής ένωσης:

Η πνευματική ένωση μπορεί να μεταφέρει το συμπιεσμένο αέρα, τον κενό, υδραυλικό άξονα, το νερό, το ζεστό νερό, το ψυκτικό μέσο, τον ατμό και άλλα μέσα. Όταν 360 βαθμούς, μπορεί ταυτόχρονα να διαβιβάσει το αέριο, τη δύναμη, τα σήματα και άλλα μέσα. Παραδείγματος χάριν: διάφορος μεταβλητός αυτόματος εξοπλισμός, εξοπλισμός μπαταριών λίθιου, κινητός εξοπλισμός τηλεφωνικής δοκιμής, κινητός τηλεφωνικός εξοπλισμός υψηλών σημείων, διάφορος εξοπλισμός λέιζερ, που ντύνει τη μηχανή, εξοπλισμός επιστρώματος διαφραγμάτων, εύκαμπτος συσκευάζοντας εξοπλισμός ταινιών μπαταριών συσκευάζοντας, συνδέοντας εξοπλισμός, συνδέοντας εξοπλισμός, ηλεκτρονικός εξοπλισμός αυτοματοποίησης βιομηχανίας ημιαγωγών Φωτοηλεκτρικός εξοπλισμός αυτοματοποίησης επίπεδης οθόνης (ΥΓΡΗ επίδειξη κρυστάλλου/υγρή επίδειξη κρυστάλλου/υγρή επίδειξη κρυστάλλου/οργανική εκπέμπουσα φως επίδειξη διόδων/πλάσματος) βιομηχανικός, εξοπλισμός δοκιμής, άλλος μεταβλητός επαγγελματικός εξοπλισμός αυτοματοποίησης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς