Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Εισαγωγή στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης CENO
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Εισαγωγή στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης CENO

2023-01-12

Latest company news about Εισαγωγή στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης CENO

Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης ανήκει στην κατηγορία εφαρμογής ηλεκτρικής σύνδεσης ολίσθησης επαφών, καλείται επίσης δαχτυλίδι συλλεκτών, ή η περιστρεφόμενη ένωση, περιστρεφόμενη ηλεκτρική διεπαφή, δαχτυλίδι ολίσθησης, ηλεκτρικό δαχτυλίδι συλλεκτών, επιστρέφει το ηλεκτρικό δαχτυλίδι, δαχτυλίδι σπειρών, μεταγωγός, προσαρμοστής.

Είναι η συσκευή ακρίβειας που πραγματοποιεί δύο που τα σχετικά περιστρεφόμενα μηχανήματα διαβιβάζουν τη ηλεκτρική δύναμη, εικόνα, σήμα στοιχείων.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις εφαρμογές που είναι απεριόριστη περιστροφή και διαβίβαση της ηλεκτρικής δύναμης και των στοιχείων από την τοποθετημένη θέση σε μια περιστρεφόμενη θέση.

Αποτελείται από το ελαστικό υλικό - βουρτσίστε, γλιστρώντας το υλικό επιφάνειας επαφών - αγώγιμο δαχτυλίδι, το υλικό, συγκολλητικό υλικό απομόνωσης, την υποστήριξη συνδυασμού, το ρουλεμάν ακρίβειας, την κάλυψη σκόνης και άλλα βοηθητικά μέρη του δαχτυλιδιού ολίσθησης.

Η ηλεκτρική βούρτσα αποτελείται από το υλικό κραμάτων πολύτιμων μετάλλων, το οποίο είναι με μορφή «ΙΙ» και της συμμετρικής διπλής επαφής με το αγώγιμο αυλάκι. Δυνάμει της επαφής μεταξύ της ελαστικής πίεσης της βούρτσας και της ολίσθησης του αγώγιμου αυλακιού, τα σήματα και τα ρεύματα διαβιβάζονται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης CENO  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς