Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Μακροχρόνια δομή δαχτυλιδιών ολίσθησης διάρκειας ζωής
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Μακροχρόνια δομή δαχτυλιδιών ολίσθησης διάρκειας ζωής

2021-09-23

Latest company news about Μακροχρόνια δομή δαχτυλιδιών ολίσθησης διάρκειας ζωής

 

 

Ένα δαχτυλίδι ολίσθησης, κατά γενική ομολογία, είναι να διαβιβαστεί η δύναμη ή το σήμα συνεχώς σε 360° προς μια κατεύθυνση.

 

Αλλά από την άποψη της περιστροφής, επιτρέπει τις ποικίλες μορφές είτε για τον περιστρεφόμενη βαθμό είτε την κατεύθυνση. Σαν συνεχώς περιστρεφόμενο μέρος, το ηλεκτρικό δαχτυλίδι ολίσθησης πρέπει επίσης να έχει μια θετική δομή αντιστροφής για να επιτύχει την περιστρεφόμενη απόδοση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μακροχρόνια δομή δαχτυλιδιών ολίσθησης διάρκειας ζωής  0

 

Στο ίδρυμα μιας έξοχης μικροσκοπικής μονάδας, οι μηχανικοί άρχισαν τη βαθιά έρευνα για να φθάσουν στο σημείο. Για να εγγυηθούν ένα φορτίο 48V/1A και μια ταχύτητα εργασίας 150 περιστροφών/λεπτό, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και για την εσωτερική & εξωτερική δομή πρόκειται σε μια μελέτης αξιολόγηση. Η άλλη εκτίμηση περιλαμβάνει την έγχυση φορμών, η οποία βελτιστοποιεί αναλόγως την ακρίβειά της σε μια περιορισμένη διάσταση. Εκτός από μια άριστη απόδοση, μια καλές συγκέντρωση και μια γραμμικότητα είναι επίσης μέσα στον καλό έλεγχο.

 

Ο βαθμός προστασίας είναι IP54, 8 κανάλια μπορούν να πραγματοποιήσουν τη θετική και αρνητική περιστροφή, που διαβιβάζει 8 τη δύναμη/το σήμα εκατομμύριο περιστροφών/λεπτό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς