Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Περιστροφικά ενώσεις και δαχτυλίδια ολίσθησης για τις εφαρμογές ρομποτικής
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Περιστροφικά ενώσεις και δαχτυλίδια ολίσθησης για τις εφαρμογές ρομποτικής

2020-12-08

Latest company news about Περιστροφικά ενώσεις και δαχτυλίδια ολίσθησης για τις εφαρμογές ρομποτικής

Τα ρομπότ συνεργασίας υποστηρίζουν τους ανθρώπους στην άμεση εγγύτητα στην εργασία συνελεύσεων, η αποκαλούμενη ανθρώπινη συνεργασία ρομπότ. Αναπτύξαμε έναν συνδυασμό δαχτυλιδιού ολίσθησης και την περιστροφική ένωση για τις ρομπότ-καθοδηγημένες, αυτοματοποιημένες οδηγώντας διαδικασίες βιδών με τις πλαστικές βίδες και τον έλεγχο της ροπής.

 

                                   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περιστροφικά ενώσεις και δαχτυλίδια ολίσθησης για τις εφαρμογές ρομποτικής  0

 

Η βίδα καθοδηγείται και τοποθετείται με ένα κενό. Ένας βρόχος ελέγχου ολοκληρώνει τη διαδικασία σκλήρυνσης όταν επιτυγχάνεται η μέγιστη ροπή. Με τον άξονα χάλυβά του, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να απορροφήσει τις προκύπτουσες δυνάμεις και τις ροπές, αλλά συγχρόνως είναι επίσης βάρος που βελτιστοποιείται, έτσι ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ρομπότ με μια χαμηλότερη χωρητικότητα φορτίων.

 

Με έναν συνδυασμό ενός ηλεκτρικού δαχτυλιδιού ολίσθησης για την επικοινωνία (βιομηχανικό Ethernet) και πνευματικός, που σχεδιάζεται κατάλληλα ως ένα στοιχείο μεταξύ του βραχίονα ρομπότ και του εργαλείου, οι περιστροφές περισσότερο από 360° και διάφορη στερέωση οι διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν από κοινού με το συνεχή έλεγχο και την επικοινωνία για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

 

Αυτή η συσκευή μπορεί να προσαρμόσει τις ροπές που αντιστοιχούν στο μέγεθος. Τα πνευματικά κανάλια επιτρέπουν την εύκαμπτη χρήση στους μεταβαλλόμενη στόχους ή αργότερα την αναβάθμιση του συστήματος παραγωγής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς