Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Δαχτυλίδι ολίσθησης για την επίδειξη VR
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Δαχτυλίδι ολίσθησης για την επίδειξη VR

2021-09-17

Latest company news about Δαχτυλίδι ολίσθησης για την επίδειξη VR

 

VR, κοντό για την εικονική πραγματικότητα, είναι να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο εικονικό διάστημα με την υιοθέτηση της γραφικής παράστασης που δίνει τη δυνατότητα των υπολογιστών. Κάνει τους χρήστες να έχουν τα συναισθήματα ακριβώς όπως στη πραγματική ζωή από την άποψη της ακρόασης, της όρασης και της αίσθησης της αφής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδι ολίσθησης για την επίδειξη VR  0

 

CENO που συνεργάζεται με μια ψυχαγωγική επιχείρηση, έχει αναπτύξει τα δαχτυλίδια ολίσθησης για την επικεφαλής-φορώντας μετάδοση σημάτων επίδειξης VR. Εφαρμοσμένο κυρίως στην καρέκλα παιχνιδιών, αφιερώνεται στην αλληλεπίδραση των συσκευών VR. Ένα τέτοιο δαχτυλίδι ολίσθησης VR έχει τα κυκλώματα καθοδηγώντας το σήμα HDMI, το σήμα USB, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και άλλων.

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης που κατασκευάζεται από CENO διακρίνεται από τα πλεονεκτήματα: Αρχικά, λύνει το πρόβλημα να τυλίξει καλωδίων και είναι εύκολο να εγκαταστήσει με το επιστημονικό δομικό σχέδιο. Αφετέρου, μπορεί να διαβιβάσει το βίντεο 4K HD. Τρίτον, η προσαρμοστικότητά της βελτιώνεται με την υιοθέτηση των ρουλεμάν ανοξείδωτου στην εσωτερική δομή, η οποία επικυρώνει την κανονική λειτουργία της στη χαμηλή θερμοκρασία. Το τελευταίο σημείο βρίσκεται στη μακριά ζωή υπηρεσιών του χωρίς τη συντήρηση.

 

Σύμφωνα με τις πρόσθετες απαιτήσεις, CENO μπορεί να παρέχει σε μια λογική λύση τη τεχνική υποστήριξη, παρακαλώ να απευθυνθεί με μας οποτεδήποτε το sales@ceno360.com

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς