Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Το δαχτυλίδι ολίσθησης παρέχει τις ποιοτικές λύσεις για την κατασκευή ημιαγωγών
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Το δαχτυλίδι ολίσθησης παρέχει τις ποιοτικές λύσεις για την κατασκευή ημιαγωγών

2021-08-27

Latest company news about Το δαχτυλίδι ολίσθησης παρέχει τις ποιοτικές λύσεις για την κατασκευή ημιαγωγών

 

Τα περιβάλλοντα κατασκευής ημιαγωγών απαιτούν την αμόλυντη ολοκλήρωση με τις ακριβείς απαιτήσεις για τα υψηλά επίπεδα της ακρίβειας και της απόδοσης. CENO είναι παγκόσμιας ποιότητας προμηθευτής των ρευστών περιστροφικών λύσεων ένωσης ακρίβειας για τη βιομηχανία ημιαγωγών. Προσφέρουμε τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα σχεδίου που καλύπτουν τις αυστηρές απαιτήσεις που απαιτούνται από CMP και αυτοματοποίησης τα συστήματα.

 

Σχεδιασμένες για τα περιβάλλοντα αποστειρωμένων δωματίων, οι μεγάλης ακρίβειας και συμπαγείς περιστροφικές ενώσεις CENO παρέχουν μια αξιόπιστη ρευστή λύση μεταφοράς για ποικίλες μηχανικές διαδικασίες στίλβωσης. Η εξειδικευμένη τεχνολογία σφράγισης ικανή τα λειαντικά και διαβρωτικά μέσα, και ένα ευρύ φάσμα των θερμοκρασιών εξασφαλίζουν μια μακριά ζωή υπηρεσιών που μειώνει το χρόνο διακοπής συστημάτων CMP.

 

 

Οι υψηλής απόδοσης, εξειδικευμένες ρευστές λύσεις σφράγισης CENO διαδραματίζουν έναν ακέραιο ρόλο στην αυτοματοποιημένη κατασκευή των γκοφρετών πυριτίου. Η ομάδα πεπειραμένων μηχανικών μας συνεργάζεται άμεσα με σας για να αναπτύξει μια λύση με σκοπό να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις της αίτησής σας για την απόδοση, το κόστος, και την παράδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς