Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Τα δαχτυλίδια ολίσθησης παρέχουν τη λύση για UAV (τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα)
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης παρέχουν τη λύση για UAV (τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα)

2021-06-24

Latest company news about Τα δαχτυλίδια ολίσθησης παρέχουν τη λύση για UAV (τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα)

 

Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η εφαρμογή UAV έχει γίνει πολύ κοινή. Η επιτυχία UAV DAJIANG έχει φέρει UAV σε χιλιάδες οικογένειες και παρουσιασμένος το μυστήριο πέπλο UAV.Most των τηλεκατευθυνόμενων εναέριων οχημάτων που πωλούνται στην αγορά χρησιμοποιείται ως στηρίγματα για το πυροβολισμό. Τα τηλεκατευθυνόμενα εναέρια οχήματα πρέπει να περιστραφούν χωρίς άκουσμα κατά τον πυροβολισμό. Πώς να εξασφαλίσει συνεχές βίντεο κατά τον περιστροφή και την πυροβολισμό; Και αυτός είναι όπου το δαχτυλίδι ολίσθησης μπαίνει.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα δαχτυλίδια ολίσθησης παρέχουν τη λύση για UAV (τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα)  0

 

Η λειτουργία του δαχτυλιδιού ολίσθησης είναι να εξασφαλιστεί η αδιάκοπη διαβίβαση ρεύματος, εικόνας, σήματος και άλλων στοιχείων περιστρεφόμενη. Το νέο υψηλής ευκρίνειας αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που αναπτύσσεται ειδικά από CENO τη Co. ηλεκτρονικής, ΕΠΕ είναι κατάλληλο για τη χρήση όλων των ειδών του UAS στην αγορά.

 

 

Αυτό το slip-ring αποτελείται από το πλαστικό εφαρμοσμένης μηχανικής, το οποίο έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης και την αδιάβροχη επίδραση. Το εσωτερικό καλώδιο βουρτσών δαχτυλιδιών χαλκού αντιμετωπίζεται με τη διαδικασία χρυσής επένδυσης, η οποία μπορεί πλήρως να εγγυηθεί την συνεχή το διαβίβαση όλων των ειδών στοιχείων κατά περιστροφή.

 

 

Αυτή η σειρά δαχτυλιδιών ολίσθησης έχει ποικίλες μέσες και εξωτερικές προδιαγραφές διαμέτρων, μπορεί ταυτόχρονα να διαβιβάσει τα στοιχεία όπως η εικόνα, το ρεύμα, άλλα σήματα, κ.λπ. Ο τρόπος εγκαταστάσεων δαχτυλιδιών ολίσθησης μπορεί να είναι προαιρετική εγκατάσταση φλαντζών και η εγκατάσταση μη-φλαντζών, δαχτυλιδιών ολίσθησης αυτής της σειράς που η μικρή εμφάνιση, σχέδιο ακρίβειας, μπορεί να εξασφαλίσει ότι η εγκατάστασή του είναι απλή, αλλά και να εξασφαλίσει ότι η επίδραση χρήσης της είναι πρώτης τάξεως.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς