Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Το δαχτυλίδι ολίσθησης επικοινωνίας της ασύρματης τεχνολογίας
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Το δαχτυλίδι ολίσθησης επικοινωνίας της ασύρματης τεχνολογίας

2021-03-24

Latest company news about Το δαχτυλίδι ολίσθησης επικοινωνίας της ασύρματης τεχνολογίας

 

Η ασύρματη τεχνολογία αφορά ένα δαχτυλίδι ολίσθησης επικοινωνίας βασισμένο στη ασύρματη τεχνολογία που ανήκει στον τομέα της τεχνολογίας επικοινωνιών. Με την ανάπτυξη της σε απευθείας σύνδεση τεχνολογίας ελέγχου, η εφαρμογή της μετάδοσης στοιχείων μεταξύ του περιστρεφόμενου εξοπλισμού και ο σταθερός εξοπλισμός αυξάνονται (μηχανή, γεννήτρια, ραντάρ, κ.λπ.). Παραδοσιακά, το μηχανικό πολλαπλών διαδρομών ηλεκτρομηχανικό δαχτυλίδι ολίσθησης χρησιμοποιείται για να συνδέσει το περιστρεφόμενο μέρος και το σταθερό μέρος για την ανταλλαγή στοιχείων. Η απόδοση του ηλεκτρομηχανικού δαχτυλιδιού ολίσθησης το ίδιο έχει ορισμένους περιορισμούς. Εάν υπάρχει ροπή τριβής, η ζωή της είναι σχετικά σύντομη και η δυνατότητά της να αντισταθεί στην ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση είναι σχετικά φτωχή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το δαχτυλίδι ολίσθησης επικοινωνίας της ασύρματης τεχνολογίας  0

 

Με την ανάπτυξη της οπτικοηλεκτρονικής τεχνολογίας, το δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικής ίνας έχει αναπτυχθεί. Έναντι του ηλεκτρομηχανικού δαχτυλιδιού ολίσθησης, το δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικών ινών έχει τα πλεονεκτήματα καμίας τριβής, του μακρά ζωή, καμίας ηλεκτρομαγνητικής παρέμβασης, καμίας λογομαχίας, και κανενός σήματος ακτινοβολίας.

 

 

Αυτή τη στιγμή, η εσωτερική χρήση του δαχτυλιδιού ολίσθησης οπτικής ίνας είναι συνήθως εισαγόμενα προϊόντα, μόνο μερικοί εσωτερικοί κατασκευαστές μπορούν να αναπτύξουν τα αξιόπιστα και πρακτικά προϊόντα. Επιπλέον, το ηλεκτρομηχανικό δαχτυλίδι ολίσθησης και το δαχτυλίδι ολίσθησης οπτικής ίνας έχουν επίσης τον περιορισμό του αριθμού καναλιών, ο περισσότερο αριθμός καναλιών, όσο μεγαλύτερος ο όγκος του δαχτυλιδιού ολίσθησης, είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της σύγχρονης μικρογράφησης προϊόντων.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς