Να στείλετε μήνυμα
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Η τεχνολογία και οι παράμετροι χρειάστηκαν εάν αρχίζουμε να σχεδιάζουμε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης (2/8)
Εκδηλώσεις
LEAVE A MESSAGE

Η τεχνολογία και οι παράμετροι χρειάστηκαν εάν αρχίζουμε να σχεδιάζουμε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης (2/8)

2022-07-22

Latest company news about Η τεχνολογία και οι παράμετροι χρειάστηκαν εάν αρχίζουμε να σχεδιάζουμε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης (2/8)

Δεύτερον, το υλικό του δαχτυλιδιού ολίσθησης

Δεδομένου ότι ξέρουμε εάν αρχίζουμε να σχεδιάζουμε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης, οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι το ρεύμα και η τάση rater. Ο δεύτερος πρέπει επιβεβαιωμένος με τον πελάτη μας είμαστε το υλικό του δαχτυλιδιού ολίσθησης.

Υπάρχουν πολλά υλικά προαιρετικά στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης σύμφωνα με το διαφορετικό περιβάλλον, όπως ο χαλκός κασσίτερου, ορείχαλκος πυριτίου, ανοξείδωτο 2Cr13, σφυρηλατημένος 45# χάλυβας. Οι κατηγορίες μόνωσης είναι Β, Φ, Χ και Γ (130℃, 155℃, 180℃, 180℃ και ανωτέρω). Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα μεταβλητά δαχτυλίδια συλλεκτών. Καταρχάς, ζητήστε τα ο ένας του άλλου σχέδια. Εάν το άλλο κόμμα δεν έχει τα σχέδια, πρέπει να ρωτήσουμε για τις παραμέτρους της συλλογής του δαχτυλιδιού, κυρίως συμπεριλαμβανομένου: αριθμός καναλιών (ή αριθμός καναλιών), ρεύματος, διαστήματος εγκαταστάσεων, τύπου μορφής εγκαταστάσεων ακέραιου ή διασπασμένου (μέσω της τρύπας, της φλάντζας ή άλλων μορφών), ταχύτητα, εάν η προστασία γίνεται.

Η λειτουργία του δαχτυλιδιού ολίσθησης είναι να συνδεθεί ηλεκτρικά και να διαβιβαστεί η δύναμη και το σήμα, και η πρώτη επιλογή πρέπει να έχει την άριστη ηλεκτρική απόδοση επαφών. Δεδομένου ότι η μέθοδος επαφών του αγώγιμου δαχτυλιδιού είναι ηλεκτρική γλιστρώντας επαφή, πρέπει να έχει την αντίσταση γδαρσίματος και την ηλεκτρική αντίσταση διάβρωσης. Ξέρουμε ότι ο άργυρος είναι το καλύτερο για την αγωγιμότητα, που ακολουθείται από το $cu, Au, Al. Εντούτοις, αυτά τα μέταλλα έχουν τη χαμηλή σκληρότητα και τη φτωχή αντοχή. Προκειμένου να αποζημιωθεί αυτή η ανεπάρκεια, θα προσθέσουμε άλλα στοιχεία μετάλλων σε αυτά τα μέταλλα σύμφωνα με τις παρούσες απαιτήσεις εφαρμογής. Υλική σκληρότητα αύξησης για να ενισχύσει την αντοχή, συνήθως γνωστή ως τριαδικό κράμα!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η τεχνολογία και οι παράμετροι χρειάστηκαν εάν αρχίζουμε να σχεδιάζουμε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης (2/8)  0

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-23420945
3F, BLDG Β, jian βιομηχανικό πάρκο xing Xin, Guangming νέο Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς